Meditations Coaching

Opstart af individuel meditationspraksis

Inspiration til din eksisterende praksis

Meditative fordybelsesprocesser i grupper

 

Meditation er mange ting. Helt grundlæggende afhjælper det stress og giver større indre ro, men først og fremmest kan det bringe klarhed og en oplevelse af at komme hjem til dig selv. Det styrker evnen til koncentration, refleksion og giver forøget kreativitet.

Meditation kan bringe dig ind bag alle facaderne og ideerne om, hvem du er, fordi du finder den indre vågenhed, som bevidstheden er. I dette klare rum er der en ubegrænset frihed og klarhed til at se tingene, som de er, med et elskeligt hjerte. Et hjerte som elsker alt, hvad du indeholder, stort som småt. 

For mig er meditation...

Jeg har haft en daglig meditationspraksis siden 1998, og i år 2000 flyttede jeg i spirituelt kollektiv, hvor meditation og opvågning blev det centrale formål med mit liv. Siden 2008 har jeg været elev i en Zen Buddhistisk Linage. (Se baggrund)

Meditation blev for mig den største gave i mit liv. Den har bragt mig hjem og givet mig evnen til at rumme det urummelige, fra smerte til ekstatisk glæde, og den har givet mig adgang til det indre liv, jeg aldrig havde drømt om eksisterede.

Meditation har givet mig frihed til at forvandle fastlåste antagelser om, hvem jeg er, og et mod til at eje mine begrænsninger og største potentialer.

I meditation fandt jeg “Faith”, som er hjertets tillid til, at livet fundamentalt set er godt, helt og perfekt, selv når livet gør ondt og synes uigennemskueligt. 

Jeg tilbyder... 

Jeg arbejder med to former for meditation.

Meditation på objekt. Det er meditation på åndedræt, visualiseringer, spirituelle kvaliteter (visdom, accept, etc.) og refleksioner over din person. Virkningen af denne form er øget koncentration, indsigter og udvikling af helt nye kompetencer i din personlighed afhængig af meditationens fokus.

Meditation uden objekt. Det er at sidde i rent nærvær uden mål og lade alt være, som det er. Vågne op til det, der altid er vågent – den universelle bevidsthed. Denne meditation bringer dig ind i din værensgrund, hvor alt er perfekt, som det er. Du opnår kontakt med den del af dig, der allerede er hel og perfekt. Det giver frihed og dyb indre væren.

Vi vil i fællesskab afklare, hvilken form der passer bedst til dig. Jeg skræddersyer dit coaching forløb til dit behov. 

Et meditations coaching forløb strækker sig ofte over et par måneder, hvor vi mødes 3 til 4 gange i alt. På den måde får du mulighed for at praktisere og fordybe teknikkerne og høste de indsigter, som din meditationspraksis bringer dig. 

Hands Holding Bell for Charlotte Juul Corework Website
How do we know if our practice is a real practise? Only by one thing: more and more, we just see the wonder. What is the wonder? I don’t know. We can’t know such things through thinking. But always know it when it’s there.

— Joko Beck

Meditations Coaching

  • Meditations Coaching foregår én til én. Her lærer du at meditere og opbygge din egen meditationspraksis.

Herudover arbejder vi med de emner i dit liv, du ønsker at få dybere indblik i, samt værdier, livsformål og identitet.

Individuel Meditations Coaching, 1 ½ time; 1.200 kr.    

Kontakt Charlotte Juul for nærmere informationer:

Tlf. 40942444
e-mail: cjuul@corework.dk