Spirituel psykoterapi og meditationscoaching

Er du træt af at løbe væk fra din fortid? Vil du mere hjem i dig selv og mærke livets mening? Har du behov for at få retning på dit liv?

Spirituel psykoterapi kan give dig perspektiv, mening og hensigt i dit liv

Er du træt af at løbe væk, så er tiden inde til at se din fortid i øjnene og bygge dig selv op på ny. Spirituel psykoterapi giver dig nye perspektiver på din historie, således at du ser dit liv i et nyt lys. Når du lærer at rumme din smerte og forstå dine reaktioner, så skabes et helt nyt grundlag for dit liv.

At komme helt hjem i sig selv forudsætter at du stopper op og giver dig selv lov til at mærke, føle og opdage hvem du er. I denne stille eftertænksomme væren opstår meningen med dit liv helt ubesværet og naturligt fordi den handler om at blive den du er. 

Din fornemmelse af mening vil give dit liv retning, for den rummer en hensigt der fortæller, hvor du vil hen. 

Jeg arbejder først og fremmest gennem den empatiske relation, der giver dig lejlighed til at undersøge hvem du er og hvor du vil hen. Jeg anvender også meditation, nærværsøvelser, visualisering, delpersonlighedsarbejde altid i fuld respekt for dine ønsker og tilgange.

Jeg er uddannet psykoterapeut i psykosyntese fra The Psychosynthesis and Education Trust i London. Jeg er i fortløbende supervision og arbejder under de etiske standarder udstukket af BACP - The British Association for Counselling and Psychotherapy.

About

Charlotte Juul ........

Learn More →

 
 
 

Workshops

Ready to take the next step? Learn More About our Workshops...

Find Out How →